Skip to main content

Din lokale tømrer i Glamsbjerg, som dækker hele Fyn! Ring tlf. 60 10 15 22

Din lokale tømrer i Glamsbjerg, Assens og Hårby

TØMRER MED ERFARING

Din lokale tømrer på Fyn

Kvalitetsbevidst tømrer med lang erfaring

Hos Stokholm Tømrer & Bygge Service får du rådgivning af en tømrer med erfaring. Vi henter vores ekspertise fra en stor mængde byggeprojekter, vi har lavet gennem tiden.

Vi ved, at en tømrer generelt kan være en god sparringspartner for dig, allerede i den indledende fase af din planlægning. Er der noget, du er i tvivl om, eller noget du har brug for at vide mere om, kan vi oftest svare på dine spørgsmål eller pege dig i retning af, hvem der er de rigtige at spørge til råds. Derfor kan du trygt indhente et tilbud fra os. Du skal blot vide, hvad du gerne vil have lavet og hvad dine forventninger er til det endelige resultat.

Det er dog også alt hvad du behøver at tænke over. For med vores faglige ekspertise kan vi oftest vejlede dig, og sammen kan vi derved få bygget et projekt, du kan være glad for – og vi kan være stolte af. Kontakt os, og få et tilbud på dit tømrerarbejde - vi laver det hele lige fra din nye træ-terrasse eller rækværk til montering af vinduer og døre og lægning af gulv.

Hos Stokholm Tømrer & Bygge Service er ingen opgave for stor og ingen for lille!

Stokholm Tømrer ikon
BLIV KONTAKTET
Lidt af det arbejde, vi har udført

Se også vores andre services

Ny tilbygning

Er familien blevet større eller har dine behov for på anden måde ændret sig, så kunne en tilbygning være den rette løsning for dig!

Montage

Få monteret dine badeværelsesmøbler eller dit nye køkken korrekt af en erfaren tømrer, som sikrer, at alt er 100 % i orden ved levering.

Vinkel ikon

Ombygning

En ombygning kan give dig den helt rigtige rumfordeling og udnyttelse af kvadratmeterne – uden at det koster det samme som en tilbygning.

Mere end 15 års erfaring

Professionel service

Kvalitetsarbejde til tiden

Stokholm Tømrer & Bygge Service i Assens, Glamsbjerg,
Hårby og hele Fyn! Ring tlf. 60 10 15 22 i dag.