Skip to main content

Din lokale tømrer i Glamsbjerg, som dækker hele Fyn! Ring tlf. 60 10 15 22

Din lokale tømrer, som dækker hele Fyn!

Montage af køkkener, døre og vinduer

Din lokale tømrer på Fyn

Skal du have monteret køkken, bad, døre eller vinduer?

Stokholm Tømrer & Bygge Service kan hjælpe dig med alle slags montage. Vi forstår, at nye elementer i dit hus skal indgå i en helhed.

Ved Stokholm Tømrer & Bygge service er vi erfarne og har derfor et solidt kendskab til især montage af køkkener, vinduer og facader. Installering af et nyt køkken kræver dybdegående forberedelse. Det er altid godt at tage udgangspunkt i den eksisterende plads det gamle køkken havde til rådighed. Skal de forskellige elementer have den samme plads i det nye køkken? Eller skal dit køkken kunne fungere på en anden måde?

Vi tager hensyn

Vi ønsker ikke, at du skal gå på kompromis med den måde dine elementer installeres på, da det kommer til at betyde utroligt meget for din boligs udseende. Derfor bliver vi altid enige om alle detaljerne inden vi går i gang. Hvordan skal de enkelte elementers udseende være? Skal nogle være i højglans? Med eller uden håndtag? Skal skabene have skuffer eller hylder? Hvilket materiale skal bordpladen i køkkenet være i? Og hvad med glasset i vinduerne? Vi gør os umage med at forstå dine behov, og på den måde skaber vi sammen grundlaget og fundamentet for effektive og værdiskabende løsninger.

Stokholm Tømrer ikon
BLIV KONTAKTET
Lidt af det arbejde, vi har udført

Se også vores andre services

Ny tilbygning

Er familien blevet større eller har dine behov for på anden måde ændret sig, så kunne en tilbygning være den rette løsning for dig!

Tømrerarbejde

Vi har erfaring fra mange byggeprojekter og kan hjælpe dig med alt fra ny træterrasse til montering af nye døre og vinduer.

Vinkel ikon

Ombygning

En ombygning kan give dig den helt rigtige rumfordeling og udnyttelse af kvadratmeterne – uden at det koster det samme som en tilbygning.

Mere end 15 års erfaring

Professionel service

Kvalitetsarbejde til tiden

Stokholm Tømrer & Bygge Service i Assens, Glamsbjerg,
Hårby og hele Fyn! Ring tlf. 60 10 15 22 i dag.