Skip to main content

Din lokale tømrer i Glamsbjerg, som dækker hele Fyn! Ring tlf. 60 10 15 22

Din lokale tømrer, som dækker hele Fyn!

Skal du have bygget en ny tilbygning?

Din lokale tømrer på Fyn

Drømmer du om flere kvadratmeter?

Så er en tilbygning måske den rette løsning for dig. Det er ofte nemmere at få lov til at lave en tilbygning end at udvide opad i form af en ny førstesal - og på nyere huse vil en tilbygning rent æstetisk ofte også passe bedre på domicilet.

Placering af tilbygning

Hos Stokholm Tømrer & Bygge Service ved vi, at en tilbygning kan være svær at tilpasse det oprindelige hus – især når det kommer til ældre huse, og i øvrigt så tager en tilbygning måske også plads væk fra grunden og gør din have mindre. Derfor er det en god idé, at vi får snakket dine planer grundigt igennem, inden at vi går i gang - således at hele grunden ikke går tabt.

Lad os tage en snak

Når vi snakker om hvordan din tilbygning skal være, så er det vigtigt at vi tager stilling til flere ting: Hvordan får du den bedste udnyttelse af haven, sollyset og din udsigt fra huset? Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om dit projekt.

Stokholm Tømrer ikon
BLIV KONTAKTET
Lidt af det arbejde, vi har udført

Se også vores andre services

Montage

Få monteret dine badeværelsesmøbler eller dit nye køkken korrekt af en erfaren tømrer, som sikrer, at alt er 100 % i orden ved levering.

Tømrerarbejde

Vi har erfaring fra mange byggeprojekter og kan hjælpe dig med alt fra ny træterrasse til montering af nye døre og vinduer.

Vinkel ikon

Ombygning

En ombygning kan give dig den helt rigtige rumfordeling og udnyttelse af kvadratmeterne – uden at det koster det samme som en tilbygning.

Mere end 15 års erfaring

Professionel service

Kvalitetsarbejde til tiden

Stokholm Tømrer & Bygge Service i Assens, Glamsbjerg,
Hårby og hele Fyn! Ring tlf. 60 10 15 22 i dag.