Skip to main content

Din lokale tømrer i Glamsbjerg, som dækker hele Fyn! Ring tlf. 60 10 15 22

Din lokale tømrer, som dækker hele Fyn!

Skal du have din bolig bygget om?

Din lokale tømrer på Fyn

Få en bedre rumfordeling med en ombygning

Hos Stokholm Tømrer & Bygge Service ved vi, at en større ombygning kan virke som noget af en affære, men det kan med fordel ændre din bolig positivt, uanset udgangspunktet. Der er altid et væld af muligheder for at ændre eller udbygge din nuværende bolig og det vil ofte være en del billigere end at flytte. En ombygning kan give dig endnu bedre rumfordeling, specielt hvis du allerede har de kvadratmeter som du ønsker, men din bolig måske bare er indrettet uhensigtsmæssigt.

En fornuftig beslutning

Hos Stokholm Tømrer & Bygge Service kan vi eksempelvis hjælpe med at fjerne skillevægge, eller gøre døråbningerne større, således der bliver skabt luft på tværs af jeres rum. En ombygning kan også give boligen en bedre overgang mellem hus og have, eller mere dagslys gennem vinduerne. Selvom du planlægger at bo i dit hus resten af livet, eller du gerne vil have muligheden for at sælge dit hus om et par år, kan det være ret fornuftig at modernisere og vedligeholde det. Kontakt os, og lad os tage en snak om dit projekt.

Stokholm Tømrer ikon
BLIV KONTAKTET
Lidt af det arbejde, vi har udført

Se også vores andre services

Montage

Få monteret dine badeværelsesmøbler eller dit nye køkken korrekt af en erfaren tømrer, som sikrer, at alt er 100 % i orden ved levering.

Tømrerarbejde

Vi har erfaring fra mange byggeprojekter og kan hjælpe dig med alt fra ny træterrasse til montering af nye døre og vinduer.

Ny tilbygning

En ombygning kan give dig den helt rigtige rumfordeling og udnyttelse af kvadratmeterne – uden at det koster det samme som en tilbygning.

Mere end 15 års erfaring

Professionel service

Kvalitetsarbejde til tiden

Stokholm Tømrer & Bygge Service i Assens, Glamsbjerg,
Hårby og hele Fyn! Ring tlf. 60 10 15 22 i dag.