Skip to main content

Din lokale tømrer i Glamsbjerg, som dækker hele Fyn! Ring tlf. 60 10 15 22

Vi gør os umage for dig

Lokalt tømrerfirma fra Glamsbjerg

Stokholm Tømrer & Bygge Service er et omhyggeligt og lokalt tømrerfirma fra Glamsbjerg, som typisk udfører tømrerarbejde i Assens, Odense og Middelfart kommune, men vi dækker hele Fyn!

BLIV KONTAKTET
Stokholm Tømrer - ikon

Om Stokholm Tømrer & Bygge Service

Stokholm Tømrer & Bygge Service er et omhyggeligt og lokalt tømrerfirma fra Fyn. Hos os, er det først og fremmest vigtigt, at det leverede resultat er så godt som muligt - derfor springer vi aldrig over, hvor gærdet er lavest og vi afsætter god tid til dit projekt. Vi vælger altid de bedste materialer, og selv efter projektet er færdigt, vil vi sørge for, at det hele er som det skal være.

15 år i branchen

Vores mester, Kasper Stokholm, har været i branchen i over 15 år, fra lærling, til udlært, til at realisere drømmen om at blive selvstændig. I dag kører vi rundt til private kunder og virksomheder i Odense-området og på resten af Fyn, vi har også været med på større byggerier, eksempelvis Ørestadskolen og Copenhagen International School – samt lignende projekter i Skærbæk. Vi har desuden lige lagt sidste hånd på 39 boliger i Nyborg og er nu i gang med 47 boliger i TBT-tower i Odense. Vi sætter dog stor pris på det lokale arbejde og det lokale faglige netværk.

Stolt håndværk

Vi går aldrig væk fra et projekt, uden vi kan føle os stolte af, at have været en del af det. Grundighed er den kerneværdi vi skal leve på i vores fag. Fra vi giver et tilbud, til vi udfører, får ryddet op og får afsluttet, stræber vi efter, at vores kunder mærker dette.

Vores mantra er; at man ikke kan være bedst og billigst på samme tid. Hos os får du derfor et resultat som holder mange år ud i fremtiden.

Stokholm Tømrer - ikon

Leder du efter et godt tømrerfirma?

Vi hører til i Glamsbjerg på Vestfyn, men vi udfører arbejde for private og virksomheder på hele Fyn!

Tømrerarbejde

Vi har erfaring fra mange byggeprojekter og kan hjælpe dig med alt fra ny træterrasse til montering af nye døre og vinduer.

Montage

Få monteret dine badeværelsesmøbler eller dit nye køkken korrekt af en erfaren tømrer, som sikrer, at alt er 100 % i orden ved levering.

Ny tilbygning

Er familien blevet større eller har dine behov for på anden måde ændret sig, så kunne en tilbygning være den rette løsning for dig!

Vinkel ikon

Ombygning

En ombygning kan give dig den helt rigtige rumfordeling og udnyttelse af kvadratmeterne – uden at det koster det samme som en tilbygning.

Mere end 15 års erfaring

Professionel service

Kvalitetsarbejde til tiden

Stokholm Tømrer & Bygge Service i Assens, Glamsbjerg,
Hårby og hele Fyn! Ring tlf. 60 10 15 22 i dag.